.Deze overheid is te ver gegaan!

Een overheid die niets, maar dan ook niets met jou te maken heeft, jouw bestaansrecht ondermijnd. Met niets anders bezig is dan jou uit te knijpen als een citroen. Om jou vervolgens uit te leveren aan een dictatoriale wereldregering waar jij niet voor gekozen hebt!

Hier zal jij het ongetwijfeld mee eens zijn.
Maar wist jij ook dat je kunt kiezen door welke overheid jij je laat leiden?

Deze overheid is, namelijk zonder het te melden, in 2015 opgegaan in een BV met aan het hoofd Mark Rutte. Een BV met maar één doel, winstbejag. Winstbejag ten koste van jou!
Iedere overheidsinstelling, landelijk, provinciaal en gemeentelijk is een BV. Zelfs de politie en rechtbanken.

Wanneer je alle belastingen bij elkaar optelt, welke jij vandaag dag betaald, dan kom je uit op een belastingdruk van 60-70%. Dat betekent dat je van iedere euro die jij verdient, 60 tot 70 cent afdraagt aan de overheid!
Omdat jij niet hebt aangegeven dat je het hier niet mee eens bent, leveren zij jou ongevraagd en gevraagd diensten waar jij fors voor betaald.

MAAR DIT KAN OOK ANDERS…!

Je kunt nu lid worden en mede-eigenaar worden van jouw eigen overheid! Deze overheid functioneert onder de naam “Samen zijn wij 1” en is een coöperatie.

Als jij lid bent van deze coöperatie werk en handel jij onder de statuten en huisregels van de coöperatie en heb jij niets meer te maken met de BV van deze overheid.

Omdat de coöperatie ook van jou is, is de “belastingdruk” ook aanzienlijk minder, namelijk 10%. Met deze 10% is de coöperatie in staat om overkoepelende diensten aan te bieden, zoals scholen, rechtsspraak, verzekeringen, een eigen geldsysteem, enz.

Vanzelfsprekend zorgen we binnen de coöperatie voor elkaar. Daar waar het huidige systeem gekenmerkt wordt door “verdeel en heers”, geldt binnen de coöperatie “samenwerken en verbinden”.

Binnen de coöperatie zal levenslang gezond en geluk de norm zijn. Betrekken we voordelig energie die de aarde, het milieu en onze omgeving niet belast. Maken we gebruik van schoon, gezondheidsondersteunend water. En respecteren we de natuur.

Als gevolg van de rechtsvorm “coöperatie” kan er ook nooit meer gebeuren dat wat er op dit moment gebeurt. De coöperatie kent namelijk geen beroepspolitici, geen achterkamertjes en geen verborgen agenda’s, want jij bent eigenaar!

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan snel contact op!